Ako bolo na školení Google Analytics v podaní Vladimíra Cintulu a Pricemania Academy

By | 13. septembra 2013

Včera som absolvoval školenie Google Analytics pre začiatočníkom, ktorého mentorom bol Vladimír Cintula (z Riešenia.com). Školenie patrí do vzdelávacieho programu Pricemania Academy, ktorá hlása „Nauč sa všetko, čo potrebuješ vedieť o e-commerce“.

Projekt Pricamanie, Pricemania Academy, ktorý odštartoval minulý rok, si získal obľubu a nemohol som nevyskúsať jeho kvality. Vybral som si to, čo ma aktuálne najviac zaujímalo – obohatiť svoje vedomosti o webovej analytike, v ktorej som mal doposiaľ isté medzery. S Google Analytics samozrejme na dennej báze pracujem. Ak sa zaoberáte optimalizáciou webu, ak vlastníte x webov, je to takmer nevyhnutnosť. Napriek tomu viem, že ponteciál tohoto nástroja som doposiaľ nevyužíval v takej miere, ako by bolo vhodné.

Nechcelo sa mi celkom veriť, že školenie bolo „pre začiatočníkov“. Maximálne obsažný, veľmi dobre školiteľom podaný a musím povedať, že aj veľmi náročný worshop obsahoval všetko, čo potrebujete vedieť pri práci s Google Analytics. Neviem si celkom živo predstaviť, čo je označované pod školením „pre pokročilých“. Vlado Cintula je ale odborník a nemal problém popísať všetko podstatné v priebehu jedného dňa. Osobne by som uvítal, ak by boli obdobne náročné školenia rozložené na (aspoň) 2 dni. Na druhej strane by sa to iste odrazilo aj na cene, ktorú nie každý dokáže akceptovať. Ale pre všetkých, komu sa zdajú podobné školenia drahé, odkazujem – ak sa chcete niečo užitočné naučiť, ak chcete získať vedomosti, ktoré značne obohatia vašu prácu a zlepšia podnikateľské výsledky, nešetrite!

Veľkú pochvalu si zaslúži samotná Pricemania Academy, resp. jej „prevádzkovatelia“, ktorí školiacim jedincom zabezpečili parádne podmienky na štúdium. Príjemné priestory, skvelý catering (s podobným som sa doposiaľ nestretol nikde), milí ľudia. Keď do budúcnosti ešte vymakajú detaily, ako parkovacie miesta, bude to absolútne top.

V každom prípade klobúk dole, takáto úroveň ma v našich končinách až mierne zarazila (bol som už na niekoľkých školeniach v Prahe). Udržte si úroveň, držím palce do budúcnosti.

Pridajte komentár