Coworking office v Žiline

By | 19. decembra 2010

Bol som požiadaný a o predstavenie a menšie spropagovania zaujímavej myšlienky ohľadom Coworkingu. Michal Dragan o tom napísal zaujímavý post, ktorý stojí za prečítanie. V článku ho citujem, prípadne si ho môžete prečítať na jeho blogu.

Coworkingové cetrá sa pomaličky rozbiehajú už aj na Slovensku, konkrétne v Bratislave, Prešove a Košiciach. Kedže v Žiline nič podobné ešte nie je, napadlo ma napísať tento blogpost a zistiť či by bol záujem aj o centrum v Žiline. Coworkingové centrá sú určené freelancerom, malým podnikateľom, startupom ale aj  iným nezávislým ľudom. Výhodou je, že členstvo  výjde lacnejšie ako prenájom klasickej kancelárie, a navyše ste v priestore, kde sú Vám podobný ľudia. Takže nie ste v kancelárii osamostatnený a v prípade potreby sa máte s kým poradiť.

Medzi ďalšie výhody patrí, že centrum je zariadené, je vybavené základnými vecami ako tlačiareň, internetovým pripojením, kuchynkou, zasadačkou a množstvom ďalších vecí. Taktiež tým, že v centre sa nachádza viacero ľudí, určite nájdete v prípade potreby pomoc. Ak ste grafik a potrebujete poradiť ohľadom marketingu môžete sa obrátiť na marketéra, alebo zas programátor na grafika, atď.

Taktiež rôzne spoločenské podujatia priamo v centre, ktoré sa organizujú. Pre podnikateľov je ďalšia výhoda možnosť zriadiť si na adrese sídlo a aj si ho označiť.

Toľko o tom, aby ste si vedeli predstaviť čo je to coworkinngové centrum. A teraz k pointe. Mojim zámerom je vybudovať centrum aj v Žiline. Preto by som bol rád, keby ste sa zapísali nižšie do dokumentu. Ten je nezáväzný, ide len o vyjadrenie predbežného záujmu, aby som vedel aké veľké priestory by bolo treba. A v prípade, že sa nájdu, aby som Vás mohol kontaktovať.

Zapíšte sa ak máte záujem. A ak máte záujem si o tom pokecať aj osobne určite príďte na ChillyIdeas.

One thought on “Coworking office v Žiline

  1. Pingback: Coworking Žilina – samé to trampoty « Midra blog

Pridajte komentár