MS 2010 futbal live – ako na to?

By | 11. júna 2010

futbal-2010-liveDlhoočakávané majstrovstvá sveta vo futbale sú konečne tu. Všetci veľmi dobre vieme, že sa ich zúčastní aj Slovensko a preto sa na ne tešíme a nechceme si ich nechať ujsť. Nie každý má ale tú možnosť, aby mohol zápasy sledovať priamo v telke, preto sa veľa ľudí snaží nájsť vhodný spôsob sledovania zápasov futbalu MS 2010 live – naživo z online prenosu. S hokejom to STVčke veľmi nevyšlo, ako na tom bude futbal?

Stránky Slovenskej Televízie mali počas majstrovstiev sveta v hokeji značné problémy, našťastie sa však objavili metódy, ako zdĺhavé preklikávanie nefunkčným webom obísť. Dúfajme, že budú fungovať aj v vo svete futbalu.

Stačí zadať do svojho prehliadača

linku mms://stvstream.m3.livetv.sk/stv3live/ (kanál STV3), alebo ju otvoriť v prehrávači Windows Media Player (štandardne je zabudovaná v MS Windows, je však vhodné vlastniť čo najnovšiu verziu). Upozorňujem však, že občas vypadáva aj live prenos, ale s tým už nič nenarobíme. Ak linka fungovať nebude, skúste priamo http://futbal.stv.sk/live.

Ak by aj táto varianta zlyhala, využiť sa dá hlasový odposluch komentátorov zápasov Rádia Slovensko, stačí tento odkaz otvoriť / resp. stiahnuť a otvoriť v príslušnom multimediálnom prehrávači.

Na čo sa vlastne môžeme tešiť?

Slovensko bolo zaradené do skupiny F medzi Nový Zéland, Paraguaj a Taliansko. Prvý zápas hráme 15. júna 2010 s futbalistami Nového Zélandu. Ďalšie stretnutie bude 20. júna proti Paraguaju a posledný zápas bude patriť duelu s majstrami z Talianska, s ktorým sa stretneme 24. júna. Na ten sa teší asi veľa z vás :-).

Ja pevne verím, že technika tentokrát poslúchať bude a všetci si bez problémov futbalové majstrovstvá 2010 v Juhoafrickej Republike pozrú, či už z TV prenosu, alebo live prenosu z internetu.

Ak vám prenos cez STV nefunguje, skúste túto možnosť.

4 thoughts on “MS 2010 futbal live – ako na to?

  1. teepee79

    tak uz mi to islo, ale len napriamo cez futbal.stv.sk. inac len za 50dol cez nejaku amicku soccer channel online tv….

    Reply
  2. Pingback: MS 2010 futbal live – ďalšie možnosti sledovania

  3. OSullivan

    ja sa nachádzam na SLOVENSKU a mne to taktiež nechce ísť….alebo to bude fungovať iba počas zápasov Slovenska??? ….asi to vyriešim ako vždy – najlepšie sa pozerá aj tak v krčme

    Reply

Pridajte komentár