SEO školenie Mareka Prokopa

By | 30. apríla 2012

25. – 26. apríla som sa zúčastnil SEO školenia Mareka Prokopa v Prahe. V tomto blogspote si o ňom v krátkosti niečo povieme.

Hneď na začiatok treba povedať, že Marek Prokop je vo svojom obore naozaj top a školenie prebiehalo na vysoko profesionálnej úrovni. Trvalo dva dni, pričom prvý deň bol venovaný viacmenej onpage a druhý offpage faktorom. Osobne som na školenie zavítal hlavne kvôli druhému dňu a linkbuildingu.

Informácie, ktoré som za tie dva dni absorboval, obsahovali naozaj všetko potrebné k úspešnému zvládnutiu problematiky. Ak vlastníte jednu, či viac stránok, eshop, portál, či blog, je to viacmenej jedno – prezentované optimálne postupy platili pre všetkých. Samozrejme, školenie nebolo zamerané len na konkrétne postupy, tie boli skôr vyvrcholením, či spestrením. Celkovo šlo o pochopenie celistvosti problematiky, ktorú, ak ovládnete, zožnete zaslúžený úspech.

Ak sa vám nepozdáva odvedená práca (drahej?) SEO agentúry, alebo ak sa SEOm zaoberáte denne, je to jedno. Školenie vás určite značne obohatí. Mimochodom, na tom istom mieste (EDU 2000 na Oldřichovej), 2 roky predtým to bolo H1 školenie internetového marketingu, ktoré mi ani z ďaleka toľko „nedalo“.

Ešte doplním, že súčasťou bola aj pozvánka na neformálnu SEO večeru po skončení prvého dňa, ktorú som si taktiež užil.

Ak si napriek tomu nie ste istí, či je Školení optimalizace pro vyhledavače (SEO) vhodné aj pre vás, skúste si spraviť test.

3 thoughts on “SEO školenie Mareka Prokopa

  1. Pingback: Výmena odkazov - prečo nie? Veď je to prirodzené! - Blog.Serp.sk | SEO blog.serp.sk

  2. Vladimír Rejholec Post author

    VladoPt: Moj pohľad na školenie je, ako vidíš kladný. Ostatné si môžeš prečítať na stránke http://www.prokopsw.cz/cs/skoleni-seo (v texte uvádzam link). Nemá zmysel opisovať, prepisovať tento text. So školením som spokojný a odporúčam ho každému, kto sa zaujíma o marketingovú propagáciu svojho webu.

    Reply
  3. VladoPt

    On vážne tak vypadá, to je už iný „brand“ ale každopádne čakal som viac informácii v tomto článku, ani si to neodporučil…

    Reply

Pridajte komentár